image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search
 
Salon Inner You / Behandelingen / Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. Ik adviseer je ook graag over de dagelijkse verzorging thuis. Bekijk hieronder alle gezichtsbehandelingen en neem contact met mij op voor een afspraak.

Type gezichtsbehandelingen


Afspraak maken

Mini gezichtsbehandeling (30 minuten)

22,50

Korte gezichtsbehandeling met een reiniging, peeling en masker.

Tiener behandeling t/m 18 jaar (45 minuten)

22,50

Speciale tienergezichtsbehandeling: reiniging, onzuiverheden verwijderen, peeling en masker.

Basis gezichtsbehandeling (60 minuten)

37,50

Behandeling met: dubbele reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende crème.

Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 minuten)

50,-

Behandeling met: dubbele reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage (nek, decolleté en gezicht), masker, insluizen werkstoffen en verzorgende crème.

Chocolade behandeling (90 minuten)

55,-

Behandeling met: dubbele reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage (nek, decolleté en gezicht), masker, warm chocolademasker, insluizen werkstoffen en verzorgende crème.

Over gezichtsbehandelingen

Je huid wordt elke dag blootgesteld aan zon, kou, make-up, zweet, stof en luchtvervuiling. Daarnaast wordt de huid ook van binnen uit beïnvloed door stress en hormonen. Daarom is het belangrijk dat je je huid goed verzorgt en onderhoud voor een stralend uiterlijk. Dit moet je zelf elke dag doen. Maar af en toe moet je je huid extra verwennen met een gezichtsbehandeling.

Een gezichtsbehandeling helpt om je huid weer in optimale conditie te brengen en te herstellen. Ik breng je huid weer in balans en zorg voor een rustgevende werking. Ook zorg ik ervoor dat je huid weer verbetert en beter beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf, zodat je huid er zichtbaar gezonder uit zal zien.

Geen huid is hetzelfde vandaar dat ik verschillende gezichtsbehandelingen aanbiedt voor verschillende huidtypes en condities. Hierboven vind je een totaal overzicht van alle behandelingen en leg ik per behandeling uit wat ik precies doe.

Heb je nog nooit een gezichtsbehandeling gehad? Dan is een klassieke gezichtsbehandeling een prima behandeling om mee te starten. Je krijgt een dubbele reiniging, een dieptepeeling, epileren en ik verwijder alle onzuiverheden. Tot slot sluit ik af met een lekker masker en verzorgende crème zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Mijn gezichtsbehandelingen zullen bij iedereen een ander resultaat hebben. Helaas kan ik geen wonderen verrichten, maar zorg ik wel voor het beste resultaat. Ik behandel je huid zorgvuldig met de beste producten en geef je zo goed mogelijk advies, ook voor de dagelijkse reiniging. En ben je niet tevreden? Dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jou. Ik streef namelijk altijd naar het beste resultaat voor jou!

Tot slot wil ik aangeven dat het effect van een gezichtsbehandeling van tijdelijke aard is. Alleen wanneer je regelmatig een gezichtsbehandeling ondergaat en je huid blijft onderhouden, zul je de langetermijneffecten ervan merken.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende behandelingen? Geen probleem, neem dan contact met mij op en dan zal ik je adviseren.

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken