image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search

Harsen

Harsen is geschikt voor mannen en vrouwen. Deze pagina gaat over harsbehandelingen voor vrouwen. Bekijk hieronder alle harsbehandelingen en neem contact met mij op voor een afspraak.

Let op: dit zijn de prijzen en behandelingen voor vrouwen, de prijzen en behandelingen voor het harsen van mannen vind je hier.

Harsbehandelingen


Afspraak maken

Onderbenen

20,-

Hele benen

25,-

Oksels

15,-

Bikinilijn

15,-

Armen

17,50

Borst, rug of buik

17,50

Bovenlip of kin

7,50

Bovenlip en kin

12,50

Over harsen

Haargroei op je gezicht of lichaam is voor veel mensen niet prettig. Haren op je bovenlip of kin zijn vaak hard en stug en laten rode plekken achter als je ze epileert. Het ontharen van de benen, oksels en bikinilijn is veel werk, zeker wanneer je het mooi wilt bijhouden.

De kunst van het ontharen is al eeuwenoud, maar dankzij de moderne technologische ontwikkelingen en technieken is het ontharingsproces nu makkelijker én effectiever dan ooit. Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode waarbij het haar vanaf de wortel verwijderd wordt. Na het harsen blijven de haren gemiddeld 3 tot 6 weken weg. Wanneer de haren weer groeien, komen ze terug met een zachte haarpunt.

In tegenstelling tot met scheren en ontharingscrème, heb je met harsen dus geen last van stoppels. Naast het ontharen, worden ook dode huidcellen verwijderd door de hars. Na de behandeling heb je een heerlijk zachte huid.

Bij Salon Inner You harsen we de haartjes op je gezicht en lichaam. Ik verwijder de haren uit de haarzakjes door ze er met een kleverige substantie tegen de groeirichting uit te trekken. Met een harsroller of harsspatel wordt er hars aangebracht op de huid. Met strips trek ik daarna de hars én de haren van de huid.

Je hebt ongeveer 3 tot 6 weken plezier van je behandeling. Wanneer je de behandeling regelmatig herhaalt, hebben de haren na verloop van tijd dezelfde lengte. Het resultaat: langdurig plezier van een gladde huid. Of je nu je wenkbrauwen, bovenlip, benen, bikinilijn, rug of buik wilt laten ontharen; met harsen heb je wekenlang geen omkijken meer naar je haren.

Een harsbehandeling is ook heel geschikt voor mannen met overbeharing op bijvoorbeeld de rug of schouders. Bekijk daarvoor de speciale pagina met behandelingen voor mannen.

Wat zijn de voordelen van harsen?

  • Haren blijven 3 tot 6 weken weg.
  • Je haren groeien na het ontharen fijner en zachter terug.
  • Je verwijdert haren met wortel en al uit het haarzakje. Door vaker te harsen raken deze haarzakjes soms beschadigd, waardoor de haren helemaal niet meer terugkomen.
  • Bij het epileren met pincet trek je er steeds slechts 1 haartje uit, terwijl je met harsen een grote hoeveelheid haartjes in één keer verwijdert.

Belangrijk is dat je haren voordat je ze laat harsen een lengte hebben van ongeveer 1 cm. Dit moet omdat ik niet wil dat je haren afbreken of ingroeien.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende behandelingen? Geen probleem, neem dan contact met mij op en dan zal ik je adviseren.

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken