image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search
 

Make-up en bruidsmake-up

Bij Salon Inner You kun je terecht voor bruidsmake-up, make-up advies, visagie en avond make-up. Bekijk hieronder alle behandelingen en neem contact met mij op voor een afspraak.

Voor bruidsmake-up kom ik graag op locatie (€ 0,19 cent per kilometer). Alle tijden zijn mogelijk (voornamelijk in de ochtend) en stemmen we van te voren met elkaar af tijdens de proefmake-up behandeling.

Make-up behandelingen


Afspraak maken

Make-up advies

20,-

Duur: 30 min.

Bruidsmake-up inclusief proefsessie

50,-

Exclusief reistijd & reiskosten

Bruidsmake-up inclusief proefsessie & epileren wenkbrauwen

55,-

Exclusief reistijd & reiskosten

Over make-up en bruidsmake-up

Soms heb je gelegenheden waarmee je mooi en feestelijk wil verschijnen. Denk aan een bruiloft, gala of diner. Ik kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat je er op je best uitziet. Make-up is er voor bijna gelegenheid. Make-up moet bij jou passen. Het accentueert je sterke punten en camoufleert kleine onvolkomenheden.

Zo geniet jij onbezorgd van het resultaat van je visagiebehandeling. Mijn aanbod is onder te verdelen in make-up advies en bruidsmake-up.

Make-up advies

Heb je een speciale gelegenheid waarbij je er op en top uit wilt zien? Of wil je een dag make-up voor een afspraak, presentatie, een avondmake-up voor een etentje, eerste date of een glamour look en nep wimpers voor een feestje? Alles is mogelijk.

Ik geef je advies en verzorg je make-up. Ik zorg ervoor dat jij er fantastisch uitziet! Dit kan ik vooraf bij je thuis doen, of op locatie, wat jij wilt.

Bruidsmake-up

Op je bruiloft wil je natuurlijk stralen en dat lukt alleen maar als je je prettig voelt bij hoe je eruit ziet. Een mooie bruidsmake-up maakt het plaatje van de jurk en je haar compleet. In de loop der jaren heb ik de make-up van veel bruidjes gedaan en hen geholpen de mooiste dag van hun leven te beleven.

Als je bij Salon Inner You kiest voor bruidsmake-up dan doorlopen we samen deze stappen:

  1. Proefmake-up: ruim je voor trouwdag maken we een afspraak waarbij ik een proefmake-up ga aanbrengen. Vooraf wil ik graag van je weten wat je gewend bent te dragen en wat je zou willen. Foto’s kunnen hierbij helpen. Dit duurt ongeveer een uur waarbij we de mogelijkheden bespreken.
  2. Kleuren: tijdens de proefmake-up bepalen we ook de kleuren. Het is mooi om bepaalde kleuren terug te laten komen van je jurk, boeket of de kleding van je bruidegom. Natuurlijk moeten de kleuren wel passen bij de tint van je huid, haar en ogen.
  3. Datum reserveren: als je contact met mij opneemt leggen we ook meteen de datum van je bruiloft vast. De meeste datums krijg ik al 6-12 maanden voor de bruiloft te horen en zijn dus al lang van te voren volgeboekt. Zeker de populaire maanden en daarin de populaire vrijdagen / zaterdagen zitten al snel vol.
  4. De trouwdag: we spreken van te voren een tijd af en ik kom dan naar je locatie toe. Ik zorg ervoor dat we ruim de tijd, meestal een uur. Ik werk rustig aan en bespreek daarna het resultaat met je. Als je tevreden bent dan zijn we klaar en kan de dag beginnen.

En niet onbelangrijk: de bruidsmake-up blijft de hele dag goed zitten en is waterproof en ‘traanproof’, zolang tranen maar niet weggeveegd worden. Deppen is veel milder voor de make-up en houd de bruidsmake-up ook op z’n plaats. Het enige wat je gedurende de trouwdag zelf moet bijwerken is de lippenstift / lip gloss.

Als je het fijn vindt kun je ook een vriendin, zus en/of (schoon)moeder meenemen naar de proefsessie. Misschien dat ze je kunnen helpen met advies. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.

Bruidsarrangement

Naast de losse behandelingen heb ik ook een bruidsarrangement. Bekijk daarvoor de arrangementen pagina.

In de afgelopen jaren heb ik al veel bruidjes mogen voorzien van een prachtige bruidsmake-up. Benieuwd wat hun reactie was? Bekijk dan de pagina met ervaringen van andere klanten.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende behandelingen? Geen probleem, neem dan contact met mij op en dan zal ik je adviseren.

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken