image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search

Nagels

Bij Salon Inner You kun je terecht voor gel nagellak. Mijn gellak is een nagellak die niet afbladdert, omdat ik de nagellak laat uitharden onder een UV-lamp. Zo heb je verzorgde nagels die dag in dag uit mooi blijven. Bekijk hieronder alle gel nagellakbehandelingen en neem contact met mij op voor een afspraak.

Gel nagellakbehandelingen


Afspraak maken

Gel nagellak

17,50

Verwijderen gel nagellak

10,-

Over gel nagellak

Ieder kent het gevoel van het lakken van nagels: het is een kunst op zich en als je niet lang genoeg wacht krijg je snel lelijke plekken. Veel mensen lakken hun nagels met gewone nagellak en na een paar dagen is de lak alweer beschadigd of gaat het ‘chippen’. Dit is het nadeel van gewone nagellak, maar met mijn gel nagellak is dat verleden tijd.

Gellak is een goede vervanging voor je normale nagellak, of je nu gaat trouwen, op vakantie gaat of wanneer je gewoon een druk en actief leven hebt. Gellak is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijven.

Tijdens de behandeling neem je plaats in de salon en maak ik eerst je nagels en ontvet ik ze. Je nagelriemen maak ik netjes en daarna breng ik de gel nagellak aan. Eventueel kan ik meerdere lagen van de gel aanbrengen. Dit is voor een extra stevige laag. Daarna breng ik een topcoat over de gellak aan om de gellak te fixeren. Nu is het tijd om te drogen. Je stopt je handen in de droger en het uv-licht doet zijn werk. Je hoeft je nagels, dus niet meer te laten drogen en beschadiging is onmogelijk.

Na je gellak manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. Na een paar weken zal de gel nagellak uitgroeien door de gewone groei van je nagels. Je natuurlijke nagel zal dan bij de aanzet weer zichtbaar worden. Nu kun je een nabehandeling boeken om je nagels te laten opvullen of je kunt je handen opnieuw laten lakken. De keus is aan jou.

Ben je klaar met je gel nagellak? Geen probleem, ik kan de gel nagellak ook professioneel voor je verwijderen. Zo voorkom je dat je nagels beschadigen of dat er restjes gel achterblijven.

Vind je gel nagellak duur? Bedenk dan dat deze lak veel langer blijft zitten dan normale nagellak. Daarbij beschermt het ook je eigen nagels zodat ze door kunnen groeien en daarmee is de behandeling veel effectiever dan een manicure met normale nagellak.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende behandelingen? Geen probleem, neem dan contact met mij op en dan zal ik je adviseren.

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken