image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search
 
Salon Inner You / Behandelingen / Voor jongeren

Behandelingen voor jongeren

Ik bied verschillende behandelingen aan voor jongeren (tieners) die last hebben van acne (puistjes en meeëters). Voor zowel jongens als meisjes heb ik oplossingen. Van een tiener behandeling tot make-up advies. Bekijk hieronder alle behandelingen voor jongeren bij Salon Inner You en neem contact met mij op voor een afspraak.

Type behandelingen


Afspraak maken

Mini gezichtsbehandeling (30 minuten)

22,50

Korte gezichtsbehandeling met een reiniging, peeling en masker.

Tiener gezichtsbehandeling (t/m 18 jaar) (45 minuten)

22,50

Speciale tienergezichtsbehandeling: reiniging, onzuiverheden verwijderen, peeling en masker.

Basis gezichtsbehandeling (60 minuten)

37,50

Behandeling met: dubbele reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende crème.

Make-up advies

20,-

Duur: 30 min.

Over behandelingen voor jongeren

We weten allemaal hoe veeleisend je tienerjaren kunnen zijn. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een slechte of onrustige huid met acne. Daarom bied Ik verschillende behandelingen aan voor jongeren (tieners) die last hebben van acne (puistjes en meeëters). Voor zowel jongens als meisjes heb ik oplossingen.

Wat gebeurt er met een tienerhuid?

Onder invloed van hormonen verandert je huid tijdens je puberjaren. Je mooie kinderhuidje kan droger of juist vetter worden. De huid produceert hierdoor extra veel talg en de huid schilfert sneller af, waardoor hij ook sneller verstopt raakt. Pukkeltjes, mee-eters en andere huidkwaaltjes zijn het gevolg. Om deze puistjes te voorkomen is het belangrijk ervoor te zorgen dat dode huidcellen en talg zich niet kunnen ophopen.

Mijn gezichtsbehandeling speciaal voor jongeren pakt dit probleem effectief aan en zorgt ervoor dat jij zo min mogelijk last hebt van vervelende acne of pukkeltjes. Ik kan je helpen met een tiener gezichtsbehandeling en ik geef je ook graag advies hoe je je huid dagelijks het best kunt behandelen.

Hoe ziet zo’n behandeling eruit?

Je behandeling zal starten met een korte intake, waarbij ik een paar vragen zal stellen over je huid. Meestal beginnen we ook meteen en gaandeweg kom ik er beter achter wat voor huid je hebt. Als je ergens last van hebt zal ik hier extra aandacht aan besteden.

Mijn tienerbehandelingen zijn geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kun je het beste een gezichtsbehandeling nemen voor de onzuivere huid.

Daarbij kan ik ook meteen je wenkbrauwen epileren of je een make-up advies geven.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende behandelingen? Geen probleem, neem dan contact met mij op en dan zal ik je adviseren.

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken