image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search
 
Salon Inner You / Behandelingen / Voor mannen

Behandelingen voor mannen

Steeds meer mannen gaan naar de schoonheidsspecialiste om hun huid te onderhouden. Een mannenhuid is anders dan de vrouwenhuid en hier pas ik mijn behandelingen ook op aan. Bekijk hieronder alle behandelingen voor mannen bij Salon Inner You en neem contact met mij op voor een afspraak.

Let op: dit zijn de prijzen voor mannen, de prijzen voor vrouwen vind je bij één van de andere behandelingen

Type behandelingen


Afspraak maken

Mini gezichtsbehandeling (30 minuten)

22,50

Korte gezichtsbehandeling met een reiniging, peeling en masker.

Basis gezichtsbehandeling (60 minuten)

37,50

Behandeling met: dubbele reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende crème.

Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 minuten)

50,-

Behandeling met: dubbele reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage (nek, decolleté en gezicht), masker, insluizen werkstoffen en verzorgende crème.

Chocolade behandeling (90 minuten)

55,-

Behandeling met: dubbele reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage (nek, decolleté en gezicht), masker, warm chocolademasker, insluizen werkstoffen en verzorgende crème.

Harsen: onderbenen

30,-

Harsen: hele benen

40,-

Harsen: oksels

15,-

Harsen: armen

17,50

Harsen: borst, rug of buik

17,50

Harsen: bovenlip of kin

7,50

Harsen: bovenlip en kin

12,50

Over behandelingen voor mannen

Mannen zijn steeds bewuster met hun huid bezig en voor een optimaal blijvend resultaat is een regelmatige gezichtsbehandeling noodzakelijk. De moderne man let steeds meer op zijn uiterlijke verzorging. Hij is zich bewust van zijn lichaam en beseft dat de toestand en gezondheid van zijn lijf directe invloed heeft op zijn geestelijke gezondheid, (werk)prestaties en sportieve vermogen.

Mannen werken hard, en mogen zichzelf daarom ook weleens een momentje gunnen om heerlijk te ontspannen. Ik bied uitgebreide behandelingen aan voor de mannenhuid. Van het grondig reinigen van de huid tot aan het verwijderen van onzuiverheden en ongewenste haargroei.

Is een mannenhuid anders dan bij vrouwen?

Ja, de mannenhuid heeft een grovere huidstructuur, een hogere talgproductie, een dikkere hoornlaag en minder onderhuids vet en bindweefsel dan de vrouwenhuid. In de mannenhuid zitten ook meer zenuwen, waardoor het de huid gevoeliger maakt. Om deze redenen behandel ik de mannenhuid anders.

Wat voor behandelingen zijn er voor mannen?

Ik bied verschillende gezichtsbehandelingen en harsbehandelingen aan voor mannen. Een overzicht zie je hierboven.

Met een complete gezichtsbehandeling voor de mannenhuid zorg ik voor een diepe reiniging en intense werking. De huid wordt eerst diep gereinigd door het verwijderen van dode huidcellen (exfoliëren). De mannenhuid is gemiddeld iets dikker. Daarom is het belangrijk om een intense reiniging met dieptewerking te doen. Na het exfoliëren van de huid, krijg je een heerlijk masker. Ik sluit af met een lekkere crème om je te beschermen.

Ik adviseer je ook graag over de dagelijkse verzorging thuis.

Harsbehandelingen voor mannen

Ongewenste haargroei op je lichaam hoort er voor veel mannen bij, maar kan als storend ervaren worden. Om deze haargroei snel en goed te verwijderen is een harsbehandeling zeker aan te raden. Tegenwoordig is dat allang geen taboe meer of alleen iets voor atleten. Wanneer je wilt afrekenen met ontsierende haren op je lichaam, dan kun je door harsen tot wel 4 weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee voorgoed verleden tijd!

Daarbij blijven de haren langer weg. Wanneer de haren weer groeien, komen ze terug met een zachte haarpunt. In tegenstelling tot met scheren en ontharingscrème, heb je met harsen dus geen last van stoppels. Naast het ontharen, worden ook dode huidcellen verwijderd door de hars. Na de behandeling heb je een heerlijk zachte huid.

Je kunt bij mij terecht voor het harsen van je onderbenen, hele benen, oksels, armen, burst, rug of buik, bovenlip en kin.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende behandelingen? Geen probleem, neem dan contact met mij op en dan zal ik je adviseren.

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken