image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search
 
Salon Inner You / Behandelingen / Wimpers & wenkbrauwen

Wimpers & wenkbrauwen

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van je gezicht. Ga voor de perfecte wenkbrauwen en wimpers. Bekijk hieronder alle behandelingen en neem contact met mij op voor een afspraak.

Type behandelingen


Afspraak maken

Wenkbrauwen verven

10,-

Wenkbrauwen verven in behandeling

7,50

Epileren

7,50

Epileren in behandeling

5,-

Wenkbrauwen verven en epileren

12,50

Wimpers verven

10,-

Wimpers verven in behandeling

7,50

Over wimpers & wenkbrauwen verven en epileren

Je ogen en wenkbrauwen zijn belangrijk voor je uitstraling en de uitdrukking van je gezicht. Daarom willen veel vrouwen mooie wenkbrauwen en wimpers. Weg met die woeste of licht gekleurde wenkbrauwen en wimpers. Of heb je geen zin om elke ochtend mascara op te doen?

Ga dan voor mooie wenkbrauwen en wimpers. Het (laten) verven en epileren van je wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een frisse en mooie vrouwelijke uitstraling. Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen.

Als je wilt kun je later een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder toevoegen om een smashing effect te krijgen.

Epileren

Je kunt alleen je wenkbrauwen bij mij laten epileren. Hiermee breng ik je wenkbrauwen in de juiste verhoudingen en in model. Ook de kleinste haartjes worden weggehaald. Er ontstaat een opener blik en een verzorgde uistraling. Ik doe dit met een pincet. De eerste keren kan het epileren pijnlijk zijn, maar je zult er snel aan wennen. Na het epileren hebben je wenkbrauwen weer een symmetrische, natuurlijke vorm. Met epileren blijven de haartjes 3 tot 5 weken weg. De haartjes die hierna terug komen zijn dunner en dus de volgende keer nog makkelijker te verwijderen.

Het epileren van de wenkbrauwen of wimpers duurt ongeveer 15 – 20 minuten.

Verven

Door je wenkbrauwen en wimpers te verven, kunt je jouw ogen meer accentueren. Een ideale behandeling als je af wil van je mascara of hier niet goed tegen kunt. Na kleuring is het niet meer nodig om je wenkbrauwen bij te tekenen of mascara te gebruiken. Ook zul je geen last meer hebben van uitlopende mascara.

Wenkbrauwen worden geverfd in de kleur zwart en de behandeling duurt ongeveer 20 – 25 minuten. Op de wimpers blijft de verf 3 tot 4 weken zitten en op de wenkbrauwen blijft de verf 3 tot 6 weken zitten. De verf vervaagt geleidelijk. Contactlenzen hoef je niet uit te doen.

Het is raadzaam eventuele mascara en ander oogmake-up voor aanvang van de behandeling te verwijderen. Wel moet de huid schoon en vetvrij zijn.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende behandelingen? Geen probleem, neem dan contact met mij op en dan zal ik je adviseren.

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken