image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search
 

De Salon

Over Salon Inner You

Salon Inner You is een sfeervolle, warme en professionele schoonheidssalon in Zierikzee. Je wordt door mij, Nanette de Reuver, behandeld. Lees hieronder meer over mijn Salon Inner You, en wat mijn salon uniek maakt,  en over mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste met ervaringen.

Ontdek Salon Inner You

Mijn schoonheidssalon staat voor persoonlijke aandacht, de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs, professioneel en eerlijk advies en een ontspannen sfeer.

Je kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen en wimpers epileren en verven, make-up, bruidsmake-up en harsen. Bekijk mijn prijslijst met alle behandelingen en prijzen op een rij.

Ik ben gediplomeerd

Ik ben een gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialiste. Het is mijn missie om het voor iedereen mogelijk iets aan zichzelf te doen. Tijdens een bezoek aan mijn schoonheidssalon kom je even helemaal tot rust en heb je echt een moment voor jezelf!

Mijn behandelingen zijn geschikt voor vrouwen, mannen en jongeren.

Waarom zou je voor Salon Inner You kiezen?

  • Persoonlijke aandacht en advies
  • De beste kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Een ontspannen sfeer.
  • Afspraken ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag
  • Schoonheid van binnen én van buiten door biologische producten
  • Één aanspreekpunt, namelijk: Nanette
Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken