image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search
 
Salon Inner You / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Is Salon Inner You aangesloten bij Anbos?

Nee, ik ben niet aangesloten bij Anbos.

Kan ik bij Salon Inner You terecht voor een duo-behandeling?

Ja, dat kan. Alleen heb ik één stoel waarin ik één persoon tegelijk kan behandelen en de andere persoon kan plaatsnemen in de stoel in de salon. Voor een korte behandeling kan dit prima en wacht je maximaal 30 minuten. Ik wil je wel vragen dit bij de reservering aan te geven.

Versturen je ook cadeaubonnen?

Ja, ik kan een cadeaubon naar jou of iemand anders versturen. Ik pak de cadeaubon leuk in, zodat jij het direct cadeau kunt geven. Om zeker te weten dat de cadeaubon goed aankomt laat ik hem aangetekend versturen. De kosten hiervoor zijn € 8,50.

Ik kom met de auto, kan ik voor de schoonheidssalon parkeren?

Ja, voor de schoonheidssalon zijn genoeg gratis parkeerplaatsen.

Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

Je kunt je afspraak telefonisch, per WhatsApp of per e-mail annuleren. Indien je telefonisch geen gehoor krijgt, kun je mijn voicemail inspreken.

Kan ik mijn afspraak kosteloos annuleren?

Ja, kosteloos annuleren moet minimaal 24 uur van te voren. Eventueel kunnen we direct een nieuwe afspraak inplannen.

Ik ben de afspraak vergeten: wat nu?

Dat kan gebeuren en daar ga ik niet moeilijk over doen. Ik zal dan geen kosten in rekening brengen, maar vraag je wel een nieuwe afspraak te maken.

Kan ik ook epileren bijboeken bij een behandeling?

Ja, dat kan zeker. Bij een behandeling is dit ook voordeliger. Bekijk daarvoor mijn pagina over Wimpers & Wenkbrauwen.

Ik heb erg last van mee-eters, welke behandeling is het meest geschikt?

In principe alle gezichtsbehandelingen. Als je hier erg last van hebt dan hoor ik dit graag bij de start van de behandeling, dan kan ik er extra aandacht aan besteden en zal ik de huid achteraf nog lekker insmeren voor een verzachtende werking.

Kan ik douchen en zwemmen met wimperextensions?

Ja, dat kan. De formaldehyde vrije lijm die wordt gebruikt is waterproof, dus je kunt douchen, zwemmen, etc. Bekijk ook mijn pagina Wimper extensions: alles wat je hierover moet en wil weten.

Hoe lang is mijn cadeaubon geldig?

In principe is je cadeaubon 2 jaar na aankoopdatum geldig. Mocht je een cadeaubon hebben die ouder is, neem dan even contact met mij op.

Ik wil mijn cadeaubon annuleren. Kan dit?

Dat kan binnen 14 dagen na de aankoopdatum. Dit is alleen mogelijk wanneer je de cadeaubon nog niet hebt gebruikt om een behandeling te boeken. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met mij op.

Mijn vraag staat er niet tussen: wat moet ik doen? 

Als je vraag er niet tussenstaat, dan raad ik je aan om contact met mij op te nemen. Dan beantwoord ik je vraag zo snel mogelijk.

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken