image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
X
Search
 
Salon Inner You / Waarom naar de schoonheidsspecialiste?

Waarom naar de schoonheidsspecialiste?

Belangrijk is om te weten dat stress, verkeerde voeding, warmte verschillen, zonlicht, medicatie, uitlaatgassen en andere schadelijke stoffen in de lucht schade kunnen achterlaten of veroorzaken aan je huid. Ook hormoon schommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid. Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe maar heel belangrijk.

Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen om de huid dagelijks goed te verzorgen. Dit om o.a. overmatige onzuiverheden tijdens de pubertijd te voorkomen. Het advies is om vanaf 12 jaar regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist als de huid overmatig talg produceert. Bekijk ook mijn tienerbehandelingen.

Het advies om huidveroudering uit te stellen of tegen te gaan is om vanaf ca. 25 jaar regelmatig een extra gezichtsbehandeling te nemen op het gebied van extra hydratatie, stimuleren en activeren van collageen, elastine vezels en bindweefsel.

Omdat geen mens hetzelfde is en zo ook geen huid gelijk is, kijk ik bij het eerste bezoek naar je huid. Ik kijk naar wat voor type huid je hebt en pas ik mijn behandeling op aan.  Hierdoor kan ik een optimaal resultaat bij jou behalen. Je hebt maar één huid en die moet je goed verzorgen.

Uiteraard is de beste verzorging voor de huid altijd in combinatie met het thuis gebruik van de producten. De producten die ik in de salon gebruik, van Nouvital, zijn op elkaar aangepast om zo een optimaal resultaat te behalen.

Het advies voor een dagelijkse verzorging is een cleansing milk, een lotion en een dag- en nachtcreme. Dit kun je altijd uitbreiden met een serum, gezichtsmasker en voor de rijpere huid een oogcreme.

Hopelijk geeft je dit een beter beeld waarom het bezoeken van een schoonheidsspecialiste belangrijk is. Mocht je nog meer vragen of meer informatie willen, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Waarom-naar-de-schoonheidsspecialiste

Wil jij regelmatig op de hoogte houden van laatste acties en leuk beauty nieuws? Vul dan je naam en e-mailadres in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Salon Inner You? Neem dan contact met mij op en geef je voorkeur door voor een dag en tijd.

Afpsraak maken